Kauling Advocaten & Mediators

Kauling Advocaten & Mediators, met vestigingen in Oosterwolde en Drachten, werkt voor particulieren op het gebied van personen- en familierecht, erfrecht, straf- en jeugdrecht. Een goede dienstverlening vraagt om specialisatie. Om die reden pakken wij niet iedere zaak op maar richten wij ons op de rechtsgebieden waar wij goed in zijn.

wetboeken 758x226.jpg

Alice Kauling-Leeftink is lid van de specialisatievereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) en als erkend registermediator ingeschreven in het kwaliteitsregister van de Mediators federatie Nederland (MfN). Tevens is zij gespecialiseerd in het erfrecht. Zij rondde de specialisatieopleiding cum laude af en is (aspirant) lid van de VEAN.

Als ervaren advocaat is Alice Kauling-Leeftink vertrouwd met de juridische en financiële aspecten van uw zaak maar heeft zeker ook oog voor de emoties die op deze rechtsterreinen een rol spelen.

Mr.drs.Ruud Kauling, econoom en jurist, is aan het kantoor verbonden als adviseur juridische en financiële aangelegenheden. Hij richt zich vooral op alimentatie en erfrecht.

logo vFAS 550x550.jpg logo mfn 550x550.jpg logo NOvA 550x550.jpg

Heeft u een juridische vraag of een probleem op genoemde terreinen waarvoor u een deskundig advies wilt, dan kunt u bij ons terecht en kunt u bij ons rekenen op een persoonlijke en betrouwbare dienstverlening. Wij staan voor een betaalbare dienstverlening. Wij gaan efficiënt met uw (en onze) tijd om. Ook als u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtshulp kunt u bij ons terecht.

Het eerste half uur telefonisch advies of een persoonlijke kennismaking is gratis en geheel vrijblijvend. U kunt ons bellen in Oosterwolde op tel. (0516) 56 71 23 en in Drachten op tel. (0512) 57 02 22 of een bericht sturen via het contactformulier.

Nederlandse Orde van Advocaten